Vila Tulip

de la 239 000 euro + TVA

206.5 mp utili

4 dormitoare

4 băi

Spațiu optimizat

Suprafaţă utilă

206.5 mp

Parter

78.7 mp

Terase

30 mp

Etaj 1

77.1 mp

Mansardă

52.7 mp

Grădină

62 mp

Proiectare

Fiecare spațiu a fost gândit pentru a reflecta eleganța și funcționalitatea unei locuințe contemporane. Deschizând ușa, ești întâmpinat de un living spațios ce integrează armonios o zonă de dining, oferind spațiul perfect pentru momentele petrecute alături de familie sau prieteni. Bucătăria, în stil open space, adaugă o notă de modernitate și permite găzduirea unor seri culinare memorabile. Terasa spațioasă, completată de ferestre înalte, constituie un veritabil refugiu urban, oferind un cadru ideal pentru relaxare. Iar pentru cei care prețuiesc securitatea garajul este un plus incontestabil.

Bucătărie

9.9 mp

Living

40.8 mp

Baie

3.4 mp

Terasă

13.2 mp

Hol

7.0 mp

Garaj

17.6 mp

Proiectare

Etajul acestei locuințe este conceput pentru confort și intimitate. Dormitorul matrimonial, spațios și luminos, dispune de o baie proprie și un dressing bine organizat. Unul dintre cele mai frumoase atuuri ale acestei camere este terasa care îți oferă spațiul ideal pentru dimineți perfecte. Celelalte două dormitoare, aerisite și primitoare, oferă priveliști relaxante spre grădină și împart o baie modernă. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi confortul dorit familiei tale.

Dormitor 1

15.7 mp

Dormitor 2

12.7 mp

Baie

3.8 mp

Dormitor matrimonial

28.7 mp

Baie matrimonială

4.5 mp

Terasă matrimonială

3.1 mp

Spațiu depozitare

1.8 mp

Terasă

2 mp

Hol

9.9 mp

Proiectare

Mansarda acestei case îmbină utilitatea cu plăcerea de a te simți acasă. Dormitorul de la ultimul etaj se mândrește cu o terasă de unde oaspeții se pot bucura de momente de relaxare, fiind un loc ideal pentru a admira răsăritul sau apusul. Separat, există un spațiu personalizat de lucru, ideal pentru concentrare și productivitate, precum și o zonă practică de spălătorie. Fiecare colț al mansardei este proiectat pentru a maximiza confortul și funcționalitatea.

Dormitor

11.5 mp

Dressing

3.4 mp

Baie

4.6 mp

Terasă 1

17.9 mp

Terasă 2

9.2 mp

Hol

6.2 mp

Birou

14.1 mp

Spălătorie

9.2 mp

Spațiu depozitare

3.7 mp

Construite pentru o viață mai ușoară

Întreaga construcție este concepută pentru a fi mai confortabilă pe tot parcursul anului. Soluțiile tehnice alese de noi ajută la scăderea costurilor lunare cu energia și reduce impactul asupra mediului.

Ești pregătit să faci o investiție?

Alege soluția financiară care ți se potrivește. Descoperă care sunt pașii de urmat pentru a deveni locatar al Primăverii Villas.

Descoperă avantajele

Ai totul la îndemână: gradină proprie, loc de joaca pentru copii, market, siguranță, comunitate atent selecționată.

Te poți bucura de toate aproape de casa ta.

Contactează-ne!

Suntem aici pentru tine!

Sales

Alexandru
+40 755 535 355 | 0250 746 901
office@primaveriivillas.ro