Termeni și condiții

1. Acceptarea termenilor

Prin bifarea acestei căsuțe, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat termenii și condițiile prezentate. Acești termeni se aplică pentru utilizarea serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.primaveriivillas.ro

2. Colectarea și utilizarea datelor personale

Informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate exclusiv în scopul furnizării de informații despre ofertele ansamblului rezidențial Primăverii Villas și/sau pentru a fi contactat de reprezentanții noștri de vânzări. Acestea includ, dar nu se limitează la, numele, numărul de telefon și adresa de email.

3. Confidențialitatea datelor

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor dumneavoastră personale și să respectăm toate legile aplicabile privind protecția datelor personale. Datele dumneavoastră nu vor fi partajate cu terți în scopuri comerciale.

4. Dreptul la informare

Aveți dreptul să solicitați acces la datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră și să cereți corectarea oricăror informații incorecte sau incomplete.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Primăverii Villas își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără o notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru web.

6. Contact

Pentru orice întrebări legate de acești termeni și condiții sau pentru orice solicitări legate de datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la office@primaveriivillas.ro.