Avantaje

O oază de liniște pentru tine și familia ta.

Știm cât de important este să te poți relaxa după o zi de lucru, sau la final de săptămână. De aceea am adus relaxarea mai aproape de tine, în cartierul verde la doar 5 minute de centrul orașului.

Vegetație

Știm cât de important este aerul curat și menținerea unei temperaturi plăcute, de aceea  peste 35% din terenul pe care se situează ansamblul va fi acoperit de vegetație, peisagistica fiind realizată de către specialiști.

Liniște

Aici vei găsi o oază de liniște pentru tine și familia ta. Orașul Vlădesti este recunoscut în Râmnicu Vâlcea pentru liniște și aer curat fiind totodată situat și în proximitatea tuturor punctelor de interes din municipiu.

Grădină proprie

Știm cât de important este să ai spațiul tău intim, așadar am proiectat pentru fiecare casă câte o grădină proprie de până la 140 mp.

Loc de joacă

Pentru cei mici, dar și pentru părinți, locul de joacă al complexului va fi perfect pentru joacă si socializare în siguranță, complexul fiind monitorizat video.

Acces mașini

Accesul autoturismelor este restricționat de bariere, nepermițând cartierului să se aglomereze și să rămână în permanență în siguranță și neperturbat de zgomote.

Market

Necesitatea unui magazin cât mai aproape de casă nu poate fi neglijată, așa că în cartier va exista și un market Annabella.

Comunitate

Ne dorim ca fiecare să se simtă acasă în cartierul său, de aceea, vom face tot posibilul să construim o comunitate frumoasă, locatarii fiind atent selecționați de către dezvoltator.

Galerie foto

Randările complexului pentru o imagine mai clară de cum va arăta oaza ta de liniște!